29.5.10

tea, please

biliyorsun, bütün şarkılar beni anlatıyor, ne düşünüyorsam onu söylüyor..
işte bu yüzden bütün şarkılar benim..

- nothin nothin impossible
- won't u shine tonight
- like a satellite, i’m in an orbit all the way around u
- ain't nothin' but a mistake
- i want u to know that deep down inside of me
- words like violence, break the silence
- maybe we forgot, are we awake or not?
- i just wanna be ok
- i don't drink coffee i take tea my dear :)

24.5.10

bob marley

'u may not be her first, her last, or her only. she loved before, she may love again. but if she loves u now, what else matters? she's not perfect - u aren't either, and the two of u may never be perfect together but if she can make u laugh, cause you to think twice, and admit to being human, and making mistakes, hold onto her and give her the most u can. she may not be thinking about u every second of the day, but she will give u a part of her that she knows u can break - her heart. so don't hurt her, don't change her, don't analyze and don't expect more than she can give. smile when she makes u happy, let her know when she makes u mad, and miss her when she's not there.'

içimden

çeşit çeşit, ordan buraya koşturup, adrenalini en üst düzeyde yaşadığım rüyalarımın ardından, hayatımın ekşını mı az, yoksa çok mu fazla diye düşünmeye başladım. acıklı mezuniyetime yaklaşırken, bunlar belki de sadece depresyon belirtisi olabilir de.. ama biliyorum, her şey gibi hatta o deli dehşet ekşınlı rüyalarımda bile olduğu gibi yine mutlu son'uma gidiyorum bence. inanç? umut? her neyse artık, güzel biş'i..

uyuyalım..

like a satellite

biliyorum bunu sevecekseniz.. çünkü ben her dinlediğimde mutlu oluyorum, şarkının büyüsüne kapılıp gidiyorum..
love oh love, i gotta tell you how i feel about you..
>> satellite !

20.5.10

ninni

fantastik bir dünyada yaşamak istediğin zaman, rüyalar en iyisi.
belki bir parça büyülü mantar, her an bi yerlerden çıkabilecek konuşabilen tavşan veya kim bilir, belki de bi adım ötende işte, narnia.

mutlu mışıl uykular..
ninni'ni de dinle >> a narnia lullaby

yalancı

öyle çok ama gerçekten çok nefret ettiğin insanlar olursa eğer, iki dakika gözlerini kapa.. düşün şimdi, her şeyi yapabilirsin, nasıl istersen, ne istersen hem de.. bir yandan da farket, bir sürü sevdiğin insan olduğunu. bir de nasıl engelliyorsa seni nefret ettiğin, böyle bir itişte yık engelini, burda, kafanın içinde hepsi. sonra aç gözlerini.

mutlu.

:)

ben zaten nefret etmem ki, herkesi de çok severim.

17.5.10

hola

sonu gelmeyen cümleler nasıl kurabilirim diye düşünürken, sonunu hep getirebilmeyi başardığım cümlelerimin içinde hapsolmuş kalmış gibi hissediyorum kendimi, hem de aslında hiç sonunu düşünmemişken bile, bir anda bitiveriyor cümle.

işte.

diyorum ki bilmediğimiz bir yolda ne zaman duracağını unutmadan, nelere neden olacağını görmeden, o yolda nelerle karşılaşacağını işitmeden yürümek, kimsenin cesaretle yapamayacağı kadar zorlu ama bir o kadar umut dolu çünkü yeni heyecanları da beraberinde getiriyor diye bilmiyor muyduk 'yaşam'ı ? neşeni hisset, acını hisset, üzüntünüyse bir kenara koy sonra. ne de olsa değişecek binlerce düşüncen, duygun. eğer düşünceni değiştirirsen nasıl olur? eğer düşünceni değiştirirsen, sadece düşünceni değiştirirsen, nasıl bilebilirim? lütfen söyle bana.. :)

evet arkada o şarkı çalıyor.

biliyorum. hep biliyordum :)

4.5.10

yufori.

sonunu ne zaman göreceğimi bilmediğim bir duruma çokça hüznün veya belki biraz pişmalığın uğradığını düşünürken, çok farklı bir duyguyla karşılaştım bugün. aslında daha önceden de yaşadım çok sevdim hatta. adını sanının bilmem, farklı sadece. böyle ballı sütün ilk başta sadece tatlı sütken, en sonunda ballı süt olması gibi bir duygu. ya da okuduğun kitabın mutlu sonunu tahmin etmene rağmen, bitirdiğinde yaşadığın engellenemez mutluluk gibi bir durum. çok yaşadığımdan değil, her seferinde denk gelmiyor. hatta bazen sadece antibiyotiklerle sağlıyorum bu durumu. gerçi istesem belki çok daha değişiklerini de görebilirim. fakat bir sorun var ki işte o sorunu düşünmekten hep kaçınıyorum. farkındayım, üzgünüm bile.

biri vardır hani, kendine çok güvenir, her şeyi ama her şeyi yapabileceğine inanır. yapar da aslında ama her şeyi değil. çok sever ama çok sevdirtemez kendini ne derece inanırsa inansın kendine, yapabileceğine. biri vardır ama, uyku düzenini bile değiştirir (sek'in yazısından). evet işte, o zaman şu yukarda bahsettiğim duyguyu yaşarsın. ballı sütün kendini bulması, bildiğin mutlu sonun engellenemez sevinci. adına ne desem bilemedim hala.

yufori?
 

J's Süpernova !